Sean Young

amerikanesch Schauspillerin
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Mary Sean Young, gebuer den 20. November 1959 zu Louisville, ass eng US-amerikanesch Schauspillerin.

Sean Young
Sean Young LF.JPG
Gebuertsnumm Mary Sean Young
Gebuer 20. November 1959
Louisville
Nationalitéit USA
Aktivitéit Dänzer, Mannequin, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Ballettdänzer
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si krut Rollen a Filmer vu bekannte Regisseure wéi James Ivory, Ridley Scott, David Lynch an Oliver Stone.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 19889Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2019Änneren

vun 2020 bis 2029Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Sean Young – Biller, Videoen oder Audiodateien