Haaptmenü opmaachen

Jacques Dacqmine

franséische Schauspiller

De Jacques Dacqmine, gebuer den 30. November 1924 zu La Madeleine a gestuerwen den 29. Mäerz 2010 zu Périers-en-Auge, war e franséische Schauspiller.

Jacques Dacqmine
Gebuer 30. November 1924
La Madeleine
Gestuerwen 29. Mäerz 2010
Périers-en-Auge
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Filmschauspiller, Dréibuchauteur
Famill
Bestuet mat Odile Versois
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Bekannt Filmer an deenen hie matgespillt huet sinn am Joer 1951 de pseudo-historesche Film Caroline chérie vum Richard Pottier mam Martine Carol, dann 1956 d'Verfilmung vum Jules Verne sengem Roman Michel Strogoff vum Carmine Gallone mam Curd Jürgens a Geneviève Page, weider 1959 de Nouvelle Vague Film À double tour vum Claude Chabrol mat der Madeleine Robinson an Antonella Lualdi an nach 1999 The Ninth Gate vum Roman Polanski mam Johnny Depp a Frank Langella.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1941 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 2003Änneren

Um SpaweckÄnneren