De Brad Dourif, gebuer als Bradford Claude Dourif den 18. Mäerz 1950 zu Huntington am West Virginia, ass en US-amerikanesche Schauspiller.

Brad Dourif
Brad Dourif.jpg
Gebuer 18. Mäerz 1950
Nationalitéit USA
Aktivitéit Schauspiller, Charakterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Synchronspriecher
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1975 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bisÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Brad Dourif – Biller, Videoen oder Audiodateien