Haaptmenü opmaachen

Den E. Elias Merhige gebuer als Edmund Elias Merhige am Joer 1964 zu Brooklyn, New York, ass en US-amerikanesche Filmregisseur.

E. Elias Merhige
Gebuer 14. Juni 1964
Brooklyn
Nationalitéit USA
Aktivitéit Filmregisseur, Dréibuchauteur, Kameramann
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Merhige ass besonnesch bekannt duerch déi Us-amerikanesch-britesch-lëtzebuergesch Koproduktioun Shadow of the Vampire aus dem Joer 2000.

FilmographieÄnneren

  • 1983: Implosion
  • 1984: Spring Reign
  • 1985: A Taste of Youth
  • 1991: Begotten
  • 2000: Shadow of the Vampire
  • 2004: Suspect Zero
  • 2006: Din of Celestial Birds

Um SpaweckÄnneren