Haaptmenü opmaachen

D'Barbara Auer, gebuer den 1. Februar 1959 zu Konstanz, ass eng däitsch Schauspillerin.

Barbara Auer
Barbara Auer IMGP3782.JPG
beim Hamburger Filmfest (2009)
Gebuer 1. Februar 1959
Konstanz
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Nom Ofschloss am Heinrich-Suso-Gymnasium zu Konstanz huet d'Barbara Auer op der Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Hamburg studéiert. Hir éischt Roll am Theater krut si am Stadttheater Mainz, duerno hat si Engagementer zu Osnabrück an am Schauspielhaus Wuppertal.

Die Macht der Gefühle vum Alexander Kluge war hiren éischte Kinosfilm.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1982 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis....Änneren

TVÄnneren

vun 1983 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis....Änneren

Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren