Haaptmenü opmaachen

D'Sonja Ziemann, gebuer als Sonja Alice Selma Toni Ziemann den 8. Februar 1926 zu Eichwalde bei Berlin, ass eng däitsch Schauspillerin.

Sonja Ziemann
Sonja Ziemann.jpg
Gebuertsnumm Sonja Alice Selma Toni Ziemann
Gebuer 8. Februar 1926
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Schauspiller, Schrëftsteller, Filmschauspiller, Sänger
Famill
Bestuet mat Charles Regnier
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Vun 1989 bis zu sengem Doud am Joer 2001 war si mam Schauspiller Charles Regnier bestuet.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1943 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

no 1970Änneren

Theater (Auswiel)Änneren

  • 1962: My Fair Lady (Musical)
  • 1969: Lulu, in der Urfassung vum Frank Wedekind
  • 1973: Endstation Sehnsucht, vum Tennessee Williams
  • 1978: Die tätowierte Rose, vum Tennessee Williams

LiteraturÄnneren

• Sonja Ziemann: Ein Morgen gibt es immer. Erinnerungen. Langen/Müller, München 1998

Um SpaweckÄnneren