Haaptmenü opmaachen

De Wolf Albach-Retty, gebuer als Wolfgang Helmuth Walter Albach den 28. Mee 1906 zu Wien an och do gestuerwen den 21. Februar 1967, war en éisträichesche Schauspiller.

Wolf Albach-Retty
Gebuertsnumm Wolfgang Helmuth Walter Albach
Gebuer 28. Mee 1906
Wien
Gestuerwen 21. Februar 1967
Wien
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Éisträich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Partei NSDAP
Famill
Bestuet mat Magda Schneider
Kanner Romy Schneider
Wikidata-logo-without-paddings.svg
Graf vum W. Albach-Retty

Hien ass de Jong vun der Schauspillerin Rosa Albach-Retty an de Papp vun der Schauspillerin Romy Schneider.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1927 bis 1929Änneren

vun 1930 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1964Änneren

TVÄnneren

Um SpaweckÄnneren