Haaptmenü opmaachen

D'Mady Rahl, gebuer als Edith Gertrud Meta Raschke den 3. Januar 1915 zu Neukölln haut Berlin-Neukölln a gestuerwen den 29. August 2009 zu München, war eng däitsch Schauspillerin.

Mady Rahl
SonjaDeLennart 1949 Mady Rahl modelt Sommermodell der Caprihose.jpg
Gebuer 3. Januar 1915
Berlin-Neukölln
Gestuerwen 29. August 2009
Bogenhausen
Doudesursaach Kriibs
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Synchronspriecher, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si huet an iwwer 130 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1934 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1988Änneren

Um SpaweckÄnneren