Mady Rahl

däitsch Schauspillerin

D'Mady Rahl, gebuer als Edith Gertrud Meta Raschke den 3. Januar 1915 zu Neukölln haut Berlin-Neukölln a gestuerwen den 29. August 2009 zu München, war eng däitsch Schauspillerin.

Mady Rahl
Gebuer 3. Januar 1915
Berlin-Neukölln
Gestuerwen 29. August 2009
Bogenhausen
Doudesursaach Kriibs
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Synchronspriecher, Theaterschauspiller, Filmschauspiller

Si huet an iwwer 130 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Filmographie Änneren

Kino Änneren

vun 1934 bis 1939 Änneren

vun 1940 bis 1949 Änneren

vun 1950 bis 1959 Änneren

vun 1960 bis 1969 Änneren

vun 1970 bis 1988 Änneren

Um Spaweck Änneren