William Demarest

De William Demarest, gebuer de 27. Februar 1892 zu St. Paul a gestuerwen den 28. Dezember 1983 zu Palm Springs a Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller.

William Demarest
Palm Beach Story-Bill Demarest.JPG
Gebuer 27. Februar 1892
Saint Paul
Gestuerwen 28. Dezember 1983
Palm Springs
Doudesursaach Prostatakriibs
Nationalitéit USA
Aktivitéit Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hie war an iwwer 160 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn an huet a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Howard Hawks, Michael Curtiz, Frank Capra, Preston Sturges, John Ford an Douglas Sirk matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1927 bis 1929Änneren

vun 1930 bis 1929Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1976Änneren

Um SpaweckÄnneren