Haaptmenü opmaachen

De Richard Johnson, gebuer den 30. Juli 1927 zu Upminster an England a gestuerwen de 6. Juni 2015 zu Chelsea, war en englesche Schauspiller a Fimproduzent.

Richard Johnson
Richard Johnson (actor).jpg
Gebuertsnumm Richard Keith Johnson
Gebuer 30. Juli 1927
London
Gestuerwen 5. Juni 2015
Chelsea
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Royal Academy of Dramatic Art
Aktivitéit Filmproduzent, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Kim Novak
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1951 bis 1959Änneren

vun 1961 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1981 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2014Änneren

Um SpaweckÄnneren