Haaptmenü opmaachen

D'Annie Rosar, gebuer de 17. Mee 1888 zu Wien an och do gestuerwen de 5. August 1963, war eng éisträichesch Schauspillerin.

Annie Rosar
RosarAnnie.jpg
Gebuer 17. Mee 1888
Wien
Gestuerwen 5. August 1963
Wien
Nationalitéit Éisträich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Am Filmklassiker The Third man vum Carol Reed huet d'Annie Rosar eng kleng Nieweroll gespillt. Nieft besonnesch ville komesche Rollen konnt si awer och an dramatesche Filmer wéi Der veruntreute Himmel (1958) vum Ernst Marischka nom Roman vum Franz Werfel iwwerzeegen.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1919 bis 1929Änneren

vun 1930 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1962Änneren

Um SpaweckÄnneren