Haaptmenü opmaachen

José Nieto (Schauspiller)

spuenesche Schauspiller

De José Nieto, gebuer den 3. Mee 1902 zu Murcia, Spuenien a gestuerwen den 10. August 1982 zu Matalascañas, (Spuenien) war e spuenesche Schauspiller.

José Nieto
José Nieto.JPG
Gebuertsnumm José García López
Pseudonym José Nieto
Gebuer 3. Mee 1902
Murcia
Gestuerwen 10. August 1982
Matalascañas
Nationalitéit Spuenien
Aktivitéit Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De José Nieto huet a méi wéi 150 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Nieft senge spuenesche Filmer war hien awer och a villen internationale Produktiounen ze gesinn, wéi Alexander the Great (1956) vum Robert Rossen mam Richard Burton, Les bijoutiers du clair de lune (1958) vum Roger Vadim mam Stephen Boyd a Brigitte Bardot, King Of Kings (1961) vum Nicholas Ray mam Jeffrey Hunter, 55 Days at Peking (1963) vum Nicholas Ray mam Charlton Heston an Ava Gardner an The Ceremony (1963) vum Laurence Harvey mam Sarah Miles

FilmographieÄnneren

Kino (Auswiel)Änneren

vun 1925 bis 1929Änneren

vun 1930 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 19680Änneren

Um SpaweckÄnneren