Willy Fritsch

De Willy Fritsch, gebuer als Wilhelm Egon Fritz Fritsch de 27. Januar 1901 zu Kattowitz a gestuerwen den 13. Juli 1973 zu Hamburg, war en däitsche Schauspiller.

Willy Fritsch
FritschWilly1927.jpg
De Willy Fritsch (ëm 1927)
Gebuer 27. Januar 1901
Katowice
Gestuerwen 13. Juli 1973
Hamburg
Doudesursaach Herz-Kreislaufkrankheet
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Dréibuchauteur, Charakterschauspiller, Sänger, Dänzer, Filmschauspiller
Partei NSDAP
Famill
Kanner Thomas Fritsch
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Willy Fritsch huet a méi wéi 120 Filmer eng Roll gespillt.

Hien ass de Papp vum Schauspiller Thomas Fritsch.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1921 bis 1929Änneren

vun 1930 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1964Änneren


Um SpaweckÄnneren