Vuelta Ciclista a la Comunidad Valenciana

Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Vuelta Ciclista a la Comunidad Valenciana ass eng Etappecourse mam Vëlo déi zanter 1929 a Spuenien an der autonomer Gemeinschaft Valencia gefuer gëtt.

GewënnerÄnneren

Joer Numm Nationalitéit
1929 Salvador Cardona   Spuenien
1930 Mariano Canardo   Spuenien
1931 Federico Ezquerra   Spuenien
1932 Ricardo Montero   Spuenien
1933 Antonio Escuriet   Spuenien
1940 Federico Ezquerra   Spuenien
1942 Julian Berrendero   Spuenien
1943 Antonio Andres Sancho   Spuenien
1944 Antonio Martin   Frankräich
1947 Joaquim Olmos   Spuenien
1948 Emilio Rodriguez   Spuenien
1949 Joaquim Filba   Spuenien
1954 Salvador Botella   Spuenien
1955 Francisco Masip   Spuenien
1956 René Marigil   Spuenien
1957 Bernardo Ruiz   Spuenien
1958 Hilaire Couvreur   Belsch
1959 Rik Van Looy   Belsch
1960 Fernando Manzaneque   Spuenien
1961 Salvador Botella   Spuenien
1962 Fernando Manzaneque   Spuenien
1963 Martin Colmenarejo   Spuenien
1964 Antonio Gomez del Moral   Spuenien
1965 José Perez-Frances   Spuenien
1966 Angelino Soler   Spuenien
1967 José Perez-Frances   Spuenien
1968 Mariano Diaz   Spuenien
1969 Eddy Merckx   Spuenien
1970 Ventura Diaz   Spuenien
1971 José Lopez-Rodriguez   Spuenien
1972 Domingo Perurena   Spuenien
1973 José-A Gonzales-Linares   Spuenien
1974 Marcello Bergamo   Italien
1975 Vicente Lopez-Carill   Spuenien
1976 Enrique Aja   Spuenien
1977 Bernt Johansson   Schweden
1979 Vicente Belda   Spuenien
1980 Klaus-Peter Thaler   Däitschland
1981 Alberto Fernandez   Spuenien
1982 Pedro Munoz   Spuenien
1983 Raimund Dietzen   Däitschland
1984 Bruno Cornillet   Frankräich
1985 Jesus Blanco-Villar   Spuenien
1986 Bernard Hinault   Frankräich
1987 Stephen Roche   Irland
1988 Erich Maechler CHE  Schwäiz
1989 Pello Ruiz-Cabestany   Spuenien
1990 Tom Cordes   Holland
1991 Melchor Mauri   Spuenien
1992 Melchor Mauri   Spuenien
1993 Julian Gorospe   Spuenien
1994 Vjatcheslav Ekimov   Russland
1995 Alex Zülle CHE  Schwäiz
1996 Laurent Jalabert   Frankräich
1997 Juan-Carlos Dominguez   Spuenien
1998 Pascal Chanteur   Frankräich
1999 Alexander Vinokourov   Kasachstan
2000 Abraham Olano   Spuenien
2001 Fabian Jeker CHE  Schwäiz
2002 Alex Zülle CHE  Schwäiz
2003 Dario Frigo   Italien
2004 Alejandro Valverde   Spuenien
2005 Alessandro Petacchi   Italien
2006 Antonio Colom   Spuenien
2007 Alejandro Valverde   Spuenien
2008 Rubén Plaza   Spuenien
2016: Wout Poels   Holland

Um SpaweckÄnneren