Haaptmenü opmaachen

Bernard Hinault

franséische Vëlossportler
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.
De Bernard Hinault um Tour 2005

De Bernard Hinault, gebuer de 14. November 1954 zu Yffiniac am Departement Côtes-d'Armor, an der Bretagne, ass e fréiere franséische Vëlossportler.

PalmarèsÄnneren

1972Änneren

  • Franséische Junior-Landesmeeschter

1976Änneren

1977Änneren

1978Änneren

1979Änneren

1980Änneren

1981Änneren

1982Änneren

1983Änneren

1984Änneren

1985Änneren

1986Änneren

  Méi Informatioun doriwwer am Artikel: Etapp vun der Alpe d'Huez

Um SpaweckÄnneren