Haaptmenü opmaachen

De Baron Edouard Louis Joseph Merckx, besser bekannt als Eddy Merckx, gebuer de 17. Juni 1945 zu Meensel-Kiezegem an der Belsch, ass e fréiere belsche Vëloscoureur. Hien huet fënnefmol den Tour de France a fënnefmol de Giro d'Italia gewonnen.

Eddy Merckx
Eddy Merckx Molteni 1973.jpg
Gebuertsnumm Édouard Louis Joseph Merckx
Pseudonym Le Cannibale
Gebuer 17. Juni 1945
Nationalitéit Belsch
Aktivitéit Vëlossportler
Veräin Solo-Superia, Peugeot, Faemino-Faema, Molteni-Campagnolo, Fiat France, C&A
Famill
Kanner Axel Merckx
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien ass de Papp vum belsche Vëlossportler Axel Merckx.

Inhaltsverzeechnes

PalmarèsÄnneren

1966Änneren

1967Änneren

1968Änneren

1969Änneren

1970Änneren

1971Änneren

1972Änneren

1973Änneren

1974Änneren

1975Änneren

1976Änneren

1977Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Eddy Merckx – Biller, Videoen oder Audiodateien