Haaptmenü opmaachen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.
Den Axel Merckx (2007)

Den Axel Merckx, gebuer den 8. August 1972 zu Uccle an der Belsch, ass e fréiere belsche Vëlossportler. 2007 huet hien opgehale mat Course fueren.

Hien ass de Jong vum fënnefmolegen Tour-de-France-Gewënner Eddy Merckx.

PalmarèsÄnneren

1995Änneren

1996Änneren

1997Änneren

1998Änneren

1999Änneren

2000Änneren

2001Änneren

2002Änneren

2003Änneren

2004Änneren

2005Änneren

Superb solo for Merckx

2006Änneren

2007Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Axel Merckx – Biller, Videoen oder Audiodateien

ReferenzenÄnneren