Haaptmenü opmaachen
Herman Van Springel

Den Herman Vanspringel gebuer 14. August 1943 zu Ranst ass e fréiere belsche professionelle Vëlossportler.

A senger Profiscarrière vun 1965 bis 1981, konnt hien 137 Victoire verbuchen.

Wéinst senge ville Succèsen um Bordeaux-Paräis krut hien de Spëtznumm Monsieur Bordeaux-Paris.

EquippenÄnneren

De Vanspringel ass a folgenden Equippe gefuer:

1965   Dr. Mann   Belsch
1966 - 1970 Mann - Grundig   Belsch
1971 - 1972 Molteni   Italien
1973 Rokado   Däitschland
1974 MIC - Ludo - De Gribaldy   Belsch
1975 Flandria - Carpenter   Belsch
1976 Flandria - Velda   Belsch
1977 IJsboerke - Colnago   Belsch
1978 - 1979 Marc Zeepcentrale - Superia   Belsch
1980 Safir - Ludo   Belsch
1981 Safir - Galli - Ludo   Belsch

PalmarèsÄnneren

1966Änneren

1967Änneren

1968Änneren

1969Änneren

1970Änneren

1971Änneren

1972Änneren

1973Änneren

1974Änneren

1975Änneren

  • 1. am Bordeaux-Paräis
  • 3. am Tour de Luxembourg

1976Änneren

1977Änneren

  • 1. am Bordeaux-Paräis

1978Änneren

1979Änneren

  • 3. am Bordeaux-Paräis

1980Änneren

  • 1. am Bordeaux-Paräis

1981Änneren

  • 1. am Bordeaux-Paräis

Um SpaweckÄnneren