Christian Wolff (Schauspiller)

De Christian Wolff, gebuer den 11. Mäerz 1938 zu Berlin, ass en däitsche Schauspiller.

Christian Wolff
Christianwolff.jpg
Gebuer 11. Mäerz 1938
Berlin
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Synchronspriecher, Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet a jonke Joren an enger Parti Filmer matgespillt, duerno ass hien haaptsächlech an der Tëlee opgetrueden. Hien ass besonnesch bekannt duerch d'Serie Forsthaus Falkenau (1989-2006) an där hien an 223 Episode matgespillt huet.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1957 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 2016Änneren

TVÄnneren

vun 1959 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

  • 1991: Die Männer vom K3 - (TV-Serie) - (1 Episod)
  • 1992: Wolffs Revier - (TV-Serie) - (1 Episod)
  • 1994: Das Traumschiff - (TV-Serie) - Episod: Dubai- Regie: Gero Erhardt - Haaptacteuren: Heinz Weiss, Heide Keller
  • 1995: Weißblaue Geschichten - (TV-Serie) - (1 Episod)
  • 1995: Inseln unter dem Wind - (TV-Serie)
  • 1996: Rosamunde Pilcher - (TV-Serie) - Episod: Eine besondere Liebe - Regie: Peter Deutsch - Haaptacteuren: Gaby Dohm, Friedrich von Thun
  • 1997: Kap der guten Hoffnung - Haaptacteuren: Andrea L'Arronge, Anja Kling

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2019Änneren

  • 2010: SOKO Wismar - (TV-Serie) - (1 Episod)
  • 2011: Der Bergdoktor - (TV-Serie) - (1 Episod)

Um SpaweckÄnneren