Haaptmenü opmaachen

Tom Boonen

belsche Vëlossportler
Den Tom Boonen um Tour de France 2005

Den Tom Boonen, gebuer de 15. Oktober 1980 zu Mol an der Belsch, ass e belsche Vëlosprofi. Hie fiert fir déi belsch Vëlosequipe BELBEL Quick Step.

2005 huet hien d'Stroosseweltmeeschterschaft gewonnen.

PalmarèsÄnneren

2002Änneren

2003Änneren

2004Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

2010Änneren

2011Änneren

2012Änneren

 
Omloop Het Nieuwsblad 2015: Niki Terpstra (2), Ian Stannard (1) & Tom Boonen (3).

Um SpaweckÄnneren

Commons: Tom Boonen – Biller, Videoen oder Audiodateien