De Lucien Didier ass e lëtzebuergesche Vëlossportler. Hien ass de 5. August 1950 zu Lëtzebuerg gebuer.

Hien ass mat der Duechter vum Bim Diederich bestuet. Säi Jong de Laurent Didier ass och Vëlossportler.

De Lucien Didier war an de Jore vun 1978 bis 1984 sechsmol beim Tour de France derbäi.

Palmares (Auswiel)Änneren

1968 (Junior)Änneren

1972 (Amateur)Änneren

  • Lëtzebuerger Champion

1973 (Amateur)Änneren

1974 (Amateur)Änneren

1975 (Amateur)Änneren

1976 (Amateur)Änneren

1977 (IJsboerke)Änneren

1978 (Renault-Gitane)Änneren

1979 (Renault-Gitane)Änneren

1980 (Renault-Gitane)Änneren

1981 (Renault-Gitane)Änneren

1982 (Renault-Gitane)Änneren

1983 (Renault-Gitane)Änneren

1984 (Renault-Gitane)Änneren

Virdrun    Sportler vum Joer    Duerno
Roland Bombardella 1979 Justin Gloden


Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren