Haaptmenü opmaachen

Palmares (Auswiel)Änneren

1968 (Junior)Änneren

1972 (Amateur)Änneren

  • Lëtzebuerger Champion

1973 (Amateur)Änneren

1974 (Amateur)Änneren

1975 (Amateur)Änneren

1976 (Amateur)Änneren

1977 (IJsboerke)Änneren

1978 (Renault-Gitane)Änneren

1979 (Renault-Gitane)Änneren

1980 (Renault-Gitane)Änneren

1981 (Renault-Gitane)Änneren

1982 (Renault-Gitane)Änneren

1983 (Renault-Gitane)Änneren

1984 (Renault-Gitane)Änneren

Virdrun    Sportler vum Joer    Duerno
Roland Bombardella 1979 Justin Gloden


Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren