Sergei Iwanow

Russesche Vëlossportler
(Virugeleet vu(n) Sergei Ivanov)
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Sergei Walerjewitsch Iwanow (russesch: Сергей Валерьевич Иванов), gebuer de 5. Mäerz 1975 zu Tscheboksary, ass e russesche professionelle Vëlossportler.

Sergei Iwanow
Henninger Turm 2006 - Sergei Walerjewitsch Iwanow.jpg
Gebuer 5. Mäerz 1975
Nationalitéit Russland
Aktivitéit Vëlossportler
Gréisst 180 Zentimeter
Gewiicht 74 kg
Veräin/Ekipp TVM,
Fassa Bortolo,
T-Mobile,
Astana,
Katusha-Alpecin
Wikidata-logo-without-paddings.svg

PalmarèsÄnneren

1996Änneren

1998Änneren

1999Änneren

2000Änneren

2001Änneren

2002Änneren

2003Änneren

2004Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2008Änneren

2009Änneren

2010Änneren

Resultater am Tour de FranceÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Sergei Ivanov (cyclist) – Biller, Videoen oder Audiodateien