Haaptmenü opmaachen

Rolf Zacher

däitsche Schauspiller a Museker
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Rolf-Dieter Zacher, gebuer den 28. Mäerz 1941 zu Berlin a gestuerwen den 3. Februar 2018 zu Hamburg, war en däitsche Schauspiller, Entertainer a Synchronspriecher.

Rolf Zacher
Rolf zacher 20070610.jpg
Gebuer 28. Mäerz 1941
Berlin
Gestuerwen 3. Februar 2018
Hamburg
Doudesursaach Krankheet
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Synchronspriecher, Autobiograph, Filmschauspiller, Sänger, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1961 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2016Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Rolf Zacher – Biller, Videoen oder Audiodateien