Rolf Zacher

däitsche Schauspiller a Museker
Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.


De Rolf-Dieter Zacher, gebuer den 28. Mäerz 1941 zu Berlin a gestuerwen den 3. Februar 2018 zu Hamburg, war en däitsche Schauspiller, Entertainer a Synchronspriecher.

Rolf Zacher
Gebuer 28. Mäerz 1941
Berlin
Gestuerwen 3. Februar 2018
Hamburg
Doudesursaach Krankheet
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Synchronspriecher, Autobiograph, Filmschauspiller, Sänger, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Schauspiller, Museker

Filmographie

änneren

vun 1961 bis 1969

änneren

vun 1970 bis 1979

änneren

vun 1980 bis 1989

änneren

vun 1990 bis 1999

änneren

vun 2000 bis 2016

änneren

Um Spaweck

änneren
Commons: Rolf Zacher – Biller, Videoen oder Audiodateien