De Roger Gilson, gebuer den 19. September 1947 zu Diddeleng, gestuerwen den 18. Januar 1995 zu Dippech, war e lëtzebuergesche Vëlossportler[1] an Olympionik.[2]

Hien huet Lëtzebuerg op den Olympesche Summerspiller 1968 zu Mexiko vertrueden.[3]

PalmarèsÄnneren

1964Änneren

1967Änneren

1968Änneren

1969Änneren

1970Änneren

1971Änneren

1972Änneren

1973Änneren

1974Änneren

1975Änneren

1976Änneren

1977Änneren

Kuckt ochÄnneren

ReferenzenÄnneren

  1. Roger Gilson: seng Carrière op Radsportseiten.net
  2. De Roger Gilson op der Websäit sports-reference.com
  3. De Roger gilson op der Websäit vun der 'Association luxembourgeoise des olympiens'