Marcel Lévesque

franséische Schauspiller
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Marcel Lévesque, gebuer als Joseph Marcel Lévesque de 6. Dezember 1877 zu Paräis an och do gestuerwen de 16. Februar 1962 war e franséische Schauspiller.

Marcel Lévesque
Marcel Lévesque-Les Vampires, 8 episodio.jpg
Gebuertsnumm Joseph Marcel Lévesque
Gebuer 6. Dezember 1877
18. Arrondissement
Gestuerwen 16. Februar 1962
14. Arrondissement
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmregisseur, Dréibuchauteur
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

Stommfilmer (Auswiel)Änneren

  • 1909: L'arrestation de la duchesse de Berry - Regie: André Calmettes – (Kuerzfilm)
  • 1913: Léonce et Poupette - Regie: Léonce Perret - (Kuerzfilm)
  • 1913: La belle-mère de Léonce - Regie: Léonce Perret - (Kuerzfilm)
  • 1914: Le gendarme est sans culotte - Regie: Louis Feuillade - (Kuerzfilm)
  • 1915: L'angoisse au foyer - Regie: Louis Feuillade - (Kuerzfilm)
  • 1915: Les vampires - Regie: Louis Feuillade - (10 Episoden) - (440 Minutten)
  • 1916: Le pied qui étreint - Regie: Jacques Feyder - (Kuerzfilm)
  • 1917: Judex - Regie: Louis Feuillade - (10 Episoden) - (440 Minutten)
  • 1917: La fugue de Lily - Regie: Louis Feuillade
  • 1917: La nouvelle mission de Judex - Regie: Louis Feuillade - (12 Episoden) - (374 Minutten)
  • 1919: La sultane de l'amour - Regie: Charles Burguet, René Le Somptier
  • 1922: The Empire of Diamonds - Regie: Léonce Perret
  • 1924: L'héritage de cent millions - Regie: Armand du Plessy
  • 1925: Il tacchino - Regie: Mario Bonnard
  • 1925: Teodoro e socio - Regie: Mario Bonnard
  • 1927: Florette e Patapon - Regie: Amleto Palermi

TounfilmerÄnneren

Um SpaweckÄnneren