Haaptmenü opmaachen
Den Daniele Bennati 2007 um Gran Premio Costa degli Etruschi

Den Daniele Bennati, gebuer de 24. September 1980 zu Arezzo, an der Toscana, ass en italienesche professionelle Vëlossportler. Hien huet seng Profiscarrière 2002 an der Equipe Acqua & Sapone ugefaangen, an där déi Zäit de Mario Cipollini gefuer ass. Vun 2005 bis 2007 ass hie fir Lampre-Caffita, gefuer an huet an där Zäit 5 Etappen op groussen Tier gewonnen. Vun 2008 u fiert de Bennati fir Liquigas.

PalmarèsÄnneren

2002Änneren

2003Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

2015Änneren

Um SpaweckÄnneren