Daniele Bennati

Den Daniele Bennati, gebuer de 24. September 1980 zu Arezzo, an der Toscana, ass en italieenesche professionelle Vëlossportler. Hien huet seng Profiscarrière 2002 an der Ekipp Acqua & Sapone ugefaangen, an där déi Zäit de Mario Cipollini gefuer ass. Vun 2005 bis 2007 ass hie fir Lampre-Caffita, gefuer an huet an där Zäit 5 Etappen op groussen Tier gewonnen. Vun 2008 u fiert de Bennati fir Liquigas.

Den Daniele Bennati 2007 um Gran Premio Costa degli Etruschi

PalmarèsÄnneren

2002Änneren

2003Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

2015Änneren

Um SpaweckÄnneren


Commons: Daniele Bennati – Biller, Videoen oder Audiodateien