Stuart O'Grady

australesche Vëlossportler
De Stuart O’Grady beim Contre la Montre um op der 20. Etapp vum Tour de France 2005

De Stuart O’Grady gebuer de 6. August 1973 zu Adelaide, ass en ein australesche Vëlossportler. Als Amateur krut hien 1992 op den Olympesche Spiller vu Barcelona eng Sëlwermedail am Pistefueren (Equipe zu 4), an dat Joer drop gouf e Weltmeeschter an derselwechter Disziplin.

Als Profi huet hien 3 Etappen um Tour de France gewonnen, an 2004 huet en op den Olympesche Spiller vun Athen eng Goldmedail op der Pist (Equipe zu 2) gewonnen.

PalmarèsÄnneren

1998Änneren

1999Änneren

2001Änneren

2004Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Stuart O'Grady – Biller, Videoen oder Audiodateien