Nick Nuyens

belsche Vëlossportler

Den Nick Nuyens gebuer de 5. Mee 1980 zu Lier ass e belsche professionelle Vëlossportler.

Nick Nuyens
Nuyens 4JDD2011.JPG
Gebuer 5. Mee 1980
Lier
Nationalitéit Belsch
Aktivitéit Vëlossportler
Gréisst 177 Zentimeter
Gewiicht 71 kg
Veräin/Ekipp Etixx-Quick Step,
Cofidis,
Lotto NL-Jumbo,
Saxo Bank-Sungard
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet seng professionell Carrière 2002 bei Domo-Farm Frites ugefaangen, déi dat Joer drop Quick Step - Davitamon ginn ass. An deem Joer huet den Nick Nyens de GP Putte-Kappellen gewonnen. 2005 huet hie fir zweet hanerenen de GP de Wallonie gewonnen.

PalmarèsÄnneren

2003Änneren

2004Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2009Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Nick Nuyens – Biller, Videoen oder Audiodateien

2011Änneren