Haaptmenü opmaachen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Josy Kraus, gebuer den 11. Dezember 1908 zu Gréiwemaacher, gestuerwen den 9. Dezember 2001 zu Beetebuerg, war e lëtzebuergesche Vëlossportler.

Josy Kraus
Josy Kraus , A-Z Nr 14, 1935.jpg
Gebuer 11. Dezember 1908
Gemeng Gréiwemaacher
Gestuerwen 8. Dezember 2001
Beetebuerg
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler
Wikidata-logo-without-paddings.svg

PalmarèsÄnneren

1930Änneren

1931Änneren

1932Änneren

1933Änneren

1934Änneren

1935Änneren

1936Änneren

1938Änneren

  • Weltmeeschterschaft vum Demi-Fond hanner Dernys op der Piste zu Amsterdam

Hei sollt hie sech fir d'Finall qualifizéieren, wéi hien dräi Tier virun der Arrivée an den Éliminatoiren Éischte war. Leider gouf hien du vum Derny vun engem Konkurrent ëmgestouss a koum blesséiert an d'Klinik.

EquippenÄnneren

  • 1934: LUX  Peugeot
  • 1935: FRA  Peugeot - Hutchinson
  • 1936: FRA  Gillen Cycles
  • 1937: DEU  Diamant - Conti - Torpedo
  • 1941: DEU  Diamant