Haaptmenü opmaachen
Tony Rominger

Den Tony Rominger, gebuer de 27. Mäerz 1961 zu Vejle an Dänemark ass e schwäizer Vëlossportler. Als Profi fiert hien 1987 fir d'éischt an der schwäizer Equipe Cilo-Aufina an zum Schluss vu senger Carrière am Joer 1997 ass hien an der franséischer Equipe Cofidis.

BiographieÄnneren

Den Tony Rominger huet 115 Courssen oder Etappe gewonnen dovun 3 Mol d'Vuelta 1992, 1993 an 1994, an eng Kéier de Giro 1995.

1993 ass hien 2. am Tour de Fance, an e gewennt och 3 Etappen dat Joer.

1994 fiert hien zweemol eng Beschtzäit am Stonnerekord.

Am UCI-Klassement ass e vu Juni 1994 bis September 1995 N° 1.

EquippenÄnneren

PalmarèsÄnneren

1986Änneren

1987Änneren

1988Änneren

1989Änneren

1990Änneren

1991Änneren

1992Änneren

1993Änneren

1994Änneren

1995Änneren

1996Änneren