Eugène Urbany

Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den Eugène Urbany, gebuer den 13. Juli 1957 zu Diddeleng ass e virege lëtzebuergesche Vëlossportler.

Eugène Urbany
Eugène Urbany.jpg
Gebuer 13. Juli 1957
Diddeleng
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hie war professionelle Coureur. Den Eugène Urbany huet haut e Vëlosbuttek zu Keel.

PalmarèsÄnneren

1977Änneren

1978Änneren

1979Änneren

1980Änneren

1981 (Splendor-Wickes)Änneren

1982 (Imholz) oder (Splendor-Wickes)?Änneren

1983 (Boule d'Or)Änneren

Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Eugène Urbany – Biller, Videoen oder Audiodateien