Haaptmenü opmaachen
Den Alberto Contador um Paris-Nice 2007
Alberto Contador bei der der Route du Sud 2015

Den Alberto Contador Velasco gebuer de 6. Dezember 1982 zu Madrid, Spuenien ass e spuenesche Vëlossportler.

De Contador gouf 2003 Profi bei ONCE. Vun 2004 bis 2006 ass bei Liberty Seguros gefuer, d'Equipe vum Manolo 'Venga' Saiz.

Zanter 2007 fiert de Contador fir déi US-amerikanesch Equipe Discovery Channel-Team.

Den 18. Mäerz 2007 huet hien déi lescht Etappe an d'Generalklassement vum Paris - Nice gewonnen.

PalmarèsÄnneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

2010Änneren

2011Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Alberto Contador – Biller, Videoen oder Audiodateien