Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den Acácio da Silva, gebuer den 2. Januar 1961 zu Montalegre a Portugal, ass e fréiere portugisesche Vëlossportler, deen zu Diddeleng opgewuess ass, an haut zu Keel wunnt. Zesumme mat dem fréiere lëtzebuergesche Coureur Roland Smaniotto bedreift hien en Immobiliegeschäft.

Acácio da Silva
Gebuer 2. Januar 1961
Nationalitéit Portugal, Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler
Famill
Geschwëster Francis Da Silva
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Säi Brudder Francis war och als Vëlossportler aktiv.

PalmarèsÄnneren

1979Änneren

1980Änneren

1984Änneren

1985Änneren

1986Änneren

1987Änneren

1988Änneren

1989Änneren

1990Änneren

1992Änneren