Haaptmenü opmaachen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Roland Smaniotto, gebuer de 27. Juli 1946 zu Diddeleng, gestuerwen den 12. Juni 2011 an der Stad Lëtzebuerg,[1] war e lëtzebuergesche Vëlossportler.

Roland Smaniotto
Gebuer 27. Juli 1946
Diddeleng
Gestuerwen 12. Juni 2011
Lëtzebuerg
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler
Wikidata-logo-without-paddings.svg

1968 war hie professionelle Coureur. Vu Beruff war de Roland Smaniotto Ankerwéckler an hat spéider zesumme mat engem anere fréiere Coureur, dem Acácio da Silva eng Immobilienagence.

De Roland Smaniotto ass den 12. Juni 2011 am Alter vu 64 Joer am Centre Hospitalier an der Stad Lëtzebuerg gestuerwen.

PalmarèsÄnneren

1965Änneren

1966Änneren

1967Änneren

1968Änneren

1969Änneren

ReferenzenÄnneren

  1. "Den 12. Juni 2011 bass Du am Alter vu 64 Joer am CHL gestuerwen.", Doudesannonce am Luxemburger Wort Nr 138 vum 15. Juni 2011, S. 70