Haaptmenü opmaachen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Pino Cerami, gebuer den 28. Abrëll 1922 zu Misterbianco a Sizilien a gestuerwen den 20. September 2014[1] zu Gerpinnes, war e Vëlossportler. Hien hat am Ufank déi italienesch Nationalitéit, duerch Naturalisatioun gouf hien de 16. Mäerz 1956 Belsch.

Zanter 1964 gëtt an der Belsch de Grand Prix Pino Cerami gefuer.

PalmarèsÄnneren

1947Änneren

1948Änneren

1949Änneren

1950Änneren

1951Änneren

1952Änneren

1953Änneren

1954Änneren

1955Änneren

1956Änneren

1957Änneren

1958Änneren

1959Änneren

1960Änneren

1961Änneren

1962Änneren

1963Änneren

Literatur zum ThemaÄnneren

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren