Marc Wauters

belsche Vëlossportler
Marc Wauters

De Marc Wauters, gebuer den 23. Februar 1969 zu Hasselt ass e belsche Vëlossportler. Hie gouf 1991 Profi.

EquippenÄnneren

  • 1991 à 1993: Lotto
  • 1994: Wordperfect
  • 1995: Novell
  • 1996 et 1997: Lotto
  • 1998 à 2006: Rabobank

PalmarèsÄnneren

1991Änneren

1994Änneren

1995Änneren

    • 1 Etapp vun der Ruta del Sol

1996Änneren

1999Änneren

2001Änneren

  • 1. am Grand Prix Eddy Merckx
  • Tour de France (déi 3. Etapp am Maillot Jaune, opginn an der 16. Etapp)

2002Änneren

  • Belsche Landesmeeschter géint d'Zäit

2003Änneren

2005Änneren

  • Belsche Landesmeeschter géint d'Zäit