De Jeng Kirchen, gebuer den 13. Dezember 1919 zu Hueschtert bei Nidderaanwen, a gestuerwen den 30. November 2010[1] an der Stad Lëtzebuerg,[2] war e lëtzebuergesche Vëlossportler.

Jeng Kirchen
Gebuer 13. Dezember 1919
Hueschtert
Gestuerwen 30. November 2010
Lëtzebuerg
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler

Hien ass véiermol den Tour de France gefuer an dobäi zweemol als Fënnefte klasséiert ginn.

Palmarès änneren

1941: änneren

1942: änneren

  • 2. am Tour de Luxembourg (Amateur)

1943: änneren

  • 4. am Tour de Luxembourg

1945: änneren

1946: änneren

1947: änneren

1948: änneren

1949: änneren

1950: änneren

1951: (Dürkopp) änneren

1952: änneren

1953: änneren

Kuckt och änneren

Um Spaweck änneren

Referenzen änneren

  1. "Doud vum fréiere Lëtzebuerger Vëlosprofi Jeng Kirchen." RTL.lu, 01.12.2010, 13:20 - Fir d'lescht aktualiséiert: 01.12.2010, 13:34
  2. "Hien ass gestuerwen zu Lëtzebuerg den 30. November 2010", Doudesannonce am Luxemburger Wort Nr 280 vum 1. Dezember 2010, S. 72