Filippo Pozzato

italieenesche Vëlossportler
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Filippo Pozzato, gebuer den 10. September 1981 zu Sandrigo (Regioun Veneto) an Italien, ass en italieenesche Vëlossportler.

Filippo Pozzato
Filippo Pozzato 4JDD2011.JPG
Gebuer 10. September 1981
Nationalitéit Italien
Aktivitéit Vëlossportler
Gréisst 183 Zentimeter
Gewiicht 73 kg
Veräin/Ekipp Wilier Triestina-Selle Italia,
UAE Abu Dhabi,
Wilier Triestina-Selle Italia,
Katusha-Alpecin,
Etixx-Quick Step,
Fassa Bortolo,
Mapei
Wikidata-logo-without-paddings.svg

PalmarèsÄnneren

2003Änneren

2004Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Filippo Pozzato – Biller, Videoen oder Audiodateien