Federico Bahamontes

De Federico Martín Bahamontes, gebuer den 9. Juli 1928 zu Santa Domingo a Spuenien, ass e fréiere spuenesche Vëlossportler.

Federico Bahamontes
Federico Bahamontes (1962).jpg
Gebuer 9. Juli 1928
Nationalitéit Spuenien
Aktivitéit Vëlossportler
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Charly Gaul an de Federico Bahamontes 1998 virum Monument vum François Faber an Nicolas Frantz

PalmarèsÄnneren

1953Änneren

1954Änneren

1955Änneren

1956Änneren

1957Änneren

1958Änneren

1959Änneren

1960Änneren

1961Änneren

1962Änneren

1963Änneren

1964Änneren

1965Änneren

Um SpaweckÄnneren