Haaptmenü opmaachen

De Claude Michely, gebuer den 8. Oktober 1959 zu Esch-Uelzecht, ass e lëtzebuergesche Vëlossportler. Hien ass de Jong vum Vëlossportler Johny Michely.

Claude Michely
Gebuer 8. Oktober 1959
Esch-Uelzecht
Nationalitéit Lëtzebuerg
Aktivitéit Vëlossportler, Cyclocrossfuerer
Wikidata-logo-without-paddings.svg

1985 war hien 3. op der Cyclo-Cross-Weltmeeschterschaft zu München ginn.

De Claude Michely ass um nationale Plang mat zwielef Landesmeeschtertitelen hanereneen den erfollegräichste Cyclocrossfuerer.

PalmarèsÄnneren

1978Änneren

1979Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1980Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1981Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1982Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1983Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1984Änneren

1985Änneren

1986Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1987Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross
  • 10. Weltmeeschterschaft am Cyclo-Cross zu Mlada Boleslav (Tch)
  • 2. Lëtzebuerger Championnat op der Strooss

1988Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross
  • 2. Lëtzebuerger Championnat op der Strooss

1989Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1990Änneren

  • 1. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1991Änneren

  • 2. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1992Änneren

  • 2. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1995Änneren

  • 2. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

1995Änneren

  • 2. Lëtzebuerger Championnat am Cyclo-Cross

Kuckt ochÄnneren