De Carlos Barredo op der Kopp vu Sart-Tilman a Liège-Bastogne-Liège 2007

De Carlos Barredo Llamazales, kuerz Carlos Barredo gebuer de 5. Juni 1981 zu Oviedo ass e spuenesche professionelle Vëlossportler.

Hien huet seng professinnell Carrière 2004 bei der spuenescher Equipe Liberty Seguros ugefaangen.

PalmarèsÄnneren

2004Änneren

2005Änneren

2006Änneren

2007Änneren

2008Änneren

2009Änneren

  • 1. an der Clásica Ciclista San Sebastián - San Sebastián (237 km)

EquippenÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Carlos Barredo – Biller, Videoen oder Audiodateien