Haaptmenü opmaachen
De Vincenzo Nibali.
De Vincenzo Nibali (Liquigas), am Liège-Bastogne-Liège 2008 zu Boncelles

De Vincenzo Nibali, gebuer de 14. November 1984 zu Messina, ass en italieenesche professionelle Vëlossportler.

Hien huet als Profi am Joer 2005 bei Fassa Bortolo ugefaangen a fiert zanter 2006 fir d'Equipe Liquigas.

PalmarèsÄnneren

2006Änneren

2007Änneren

2009Änneren

2010Änneren

2011-2013Änneren

  00Dëst Kapitel ass nach eidel oder onvollstänneg. Hëlleft w.e.g. mat, fir et ze komplettéieren.

...

2014Änneren

  00Dëst Kapitel ass nach eidel oder onvollstänneg. Hëlleft w.e.g. mat, fir et ze komplettéieren.

...

2015-hautÄnneren

  00Dëst Kapitel ass nach eidel oder onvollstänneg. Hëlleft w.e.g. mat, fir et ze komplettéieren.

...

Um SpaweckÄnneren

Commons: Vincenzo Nibali – Biller, Videoen oder Audiodateien