René Privat

franséische Vëlossportler
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De René Privat, gebuer de 4. Dezember 1930 zu Coux am Departement Ardèche, gestuerwen den 19. Juli 1995 zu Le Puy-en-Velay am Departement Haute-Loire, war e franséische Vëlossportler.

Zu Privas krut d'avenue René Privat dem Cyclist säin Numm.

PalmarèsÄnneren

1952Änneren

1953Änneren

1954Änneren

1955Änneren

1956Änneren

1957Änneren

1958Änneren

1959Änneren

1960Änneren

1961Änneren

1962Änneren

Um SpaweckÄnneren