Louis Trousselier

franséische Vëlossportler

De Louis Trousselier gebuer den 29. Juni 1881 zu Levallois-Perret, a gestuerwen de 24. Abrëll 1939 zu Paräis, war e franséische Vëlossportler.

Louis Trousselier
Gebuertsnumm Louis Auguste Trousselier
Gebuer 29. Juni 1881
2. Arrondissement
Gestuerwen 24. Abrëll 1939
16. Arrondissement
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Vëlossportler
Gréisst 161 Zentimeter
Veräin/Ekipp Peugeot,
Peugeot,
Alcyon,
Alcyon,
Alcyon,
Legnano,
Automoto

De Louis Trousselier, mam Spëtznumm « Trou-Trou », huet 1905 den Tour de France a Paris - Roubaix gewonnen. Hie war Profi vun 1902 - 1914. Nodeem en de Vëlo un den Nol gehaangen hat, war hie Blummenhändler um Boulevard Haussmann zu Paräis.

Palmarès änneren

1902 änneren

1903 änneren

1905 änneren

1906 änneren

1907 änneren

  • 3. an der franséischer Landesmeeschterschaft op der Strooss

1908 änneren

1909 änneren

1910 änneren

1911 änneren

Resultater um Tour de France änneren