Haaptmenü opmaachen

Louis Trousselier

franséische Vëlossportler
Louis Trousselier: Tour de France 1905.

De Louis Trousselier gebuer den 29. Juni 1881 zu Levallois-Perret, a gestuerwen de 24. Abrëll 1939 zu Paräis, war e franséische Vëlossportler.

De Louis Trousselier, mam Spëtznumm « Trou-Trou », huet 1905 den Tour de France a Paris - Roubaix gewonnen. Hie war Profi vun 1902 - 1914. Nodeem en de Vëlo un den Nol gehaangen hat, war hie Blummenhändler um Boulevard Haussmann zu Paräis.

PalmarèsÄnneren

1902Änneren

1903Änneren

1905Änneren

1906Änneren

1907Änneren

  • 3. an der franséischer Landesmeeschterschaft op der Strooss

1908Änneren

1909Änneren

1910Änneren

1911Änneren

Resultater um Tour de FranceÄnneren