Victoria Georgieva

bulgaresch Sängerin


D'Victoria Georgieva (op Bulgaresch: Виктория Георгиева), och bekannt als Victoria, gebuer den 21. September 1997 zu Varna, ass eng bulgaresch Sängerin a Lidderschreiwerin.[1] Si huet Bulgarien beim Eurovision Song Contest 2021 zu Rotterdam an Holland mam Lidd Growing Up Is Getting Old vertrueden.[2] Bei der Finall koum si op déi 11. Plaz mat 170 Punkten.[3]

Victoria Georgieva
Viktoria georgieva-1621716776.JPG
Gebuer 21. September 1997
Warna
Nationalitéit Bulgarien
Aktivitéit Sänger
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiscographieÄnneren

EPenÄnneren

  • 2021: A Little Dramatic

SinglenÄnneren

  • 2016: Нищо случайно (Nishto Sluchayno) (feat. Niki Bakalov a VenZy)
  • 2016: Незавършен роман (Nezavarshen Roman)
  • 2017: Част от мен (Chast Ot Men)
  • 2018: Странни времена (Stranni Vremena)
  • 2019: I Wanna Know
  • 2020: Tears Getting Sober
  • 2020: Alright.
  • 2020: Ugly Cry
  • 2021: Imaginary Friend
  • 2021: Dive into Unknown
  • 2021: Phantom Pain
  • 2021: The Funeral Song
  • 2021: Growing Up Is Getting Old

Um SpaweckÄnneren

ReferenzenÄnneren

  1. (en)VICTORIA - Bulgaria - Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-08.
  2. (en)Bulgaria: VICTORIA will sing "Growing Up Is Getting Old" at Eurovision 2021. wiwibloggs (2021-03-10). Gekuckt de(n) 2021-05-08.
  3. (en)Grand Final of Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-23.