Tour Féminin en Limousin

Den Tour Féminin en Limousin ass eng fréier franséisch Etappecourse mam Vëlo fir Dammen. E gouf 1997 gegrënnt a stoung um Kalenner vun der UCI an der Kategorie 2.2.

D'Course hat noennee verschidden Nimm: Tour Féminin de la Haute-Vienne, Tour Féminin de la Haute-Vienne en Limousin an Tour Féminin Haute-Vienne et Creuse en Limousin.

Bis 2005 gouf en als Nationalcourse gefuer.

PalmarèsÄnneren

Joer 1. 2. 3.
1995 FRA  Laurence Leboucher FRA  Sophie Quinanzoni FRA  Chantal Gorostegui
1996 AUS  Elisabeth Tadich FRA  Jocelyne Messori-Hugi FRA  Sophie Swaertvaeger
1997 ESP  Teodora Ruano FRA  Chantal Gorostegui FRA  Nicole Royer
1998 SUI  Diana Rast FRA  Maryline Salvetat SUI  Alexandra Balher
1999 AUS  Kym Shirley FRA  Géraldine Loewenguth FRA  Élisabeth Chevanne-Brunel
2000 FRA  Laurence Leboucher FRA  Sophie Creux FRA  Élisabeth Chevanne-Brunel
2001 FRA  Béatrice Thomas SVK  Zlatica Gavlakova BEL  Ine Wannijn
2002 AUS  Emma James JPN  Miho Oki FRA  Karine Dalmais
2003 FRA  Élisabeth Chevanne-Brunel AUS  Emma James NED  Loes Gunnewijk
2004 SUI  Annette Beutler FRA  Alexandra Le Henaff AUS  Emma James
2005 FRA  Edwige Pitel SWE  Veronica Andreasson NED  Sharon Van Essen
2006 NED  Marianne Vos RUS  Svetlana Boubnenkova ITA  Silvia Valsecchi
2007 ITA  Sigrid Corneo AUS  Olivia Gollan RUS  Julia Martisova
2008 RUS  Natalia Boyarskaya FRA  Edwige Pitel RUS  Youlia Martissova
2009 BEL  Grace Verbeke AUS  Ruth Corset RUS  Alexandra Burchenkova
2010 EST  Grete Treier AUS  Ruth Corset FRA  Edwige Pitel
2011 EST  Grete Treier RUS  Tatiana Antoshina BEL  Grace Verbeke
2012 NED  Marianne Vos BLR  Alena Amialyusik NED  Loes Gunnewijk
2013 POL  Katarzyna Pawłowska RUS  Tatiana Antoshina FRA  Edwige Pitel

Um SpaweckÄnneren