Natalia Gordienko


D'Natalia Gordienko (op Ukrainesch: Наталя Гордієнко), gebuer den 11. Dezember 1987 zu Chişinău, ass eng moldawesch Sängerin vun ukrainescher Ofstamung.[1] Si huet Moldawien zesumme mat Arsenium mam Lidd Loca beim Eurovision Song Contest 2006 zu Athen vertrueden[2] a si huet Moldawien och beim Eurovision Song Contest 2021 zu Rotterdam an Holland mam Lidd Sugar vertrueden.[3] Bei der Finall koum si op déi 13. Plaz mat 115 Punkten.[4]

Natalia Gordienko
Natalia gordienko arsenium 2006.jpg
Gebuer 11. Dezember 1987
Chișinău
Nationalitéit Moldawien
Aktivitéit Sänger, Dänzer, Museker, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiscographieÄnneren

SinglenÄnneren

  • 2006: Loca (feat. Arsenium & Connect-R)
  • 2015: Summertime
  • 2016: Habibi (feat. Mohombi)
  • 2016: Blizko (feat. Irakli)
  • 2017: Pyanaya
  • 2017: Cheia
  • 2018: Dus cu apa rece
  • 2018: Arividerči
  • 2020: Prison
  • 2020: In Ochii Tai
  • 2021: Sugar
  • 2021: Tuz bubi

Um SpaweckÄnneren

Commons: Natalia Gordienko – Biller, Videoen oder Audiodateien

ReferenzenÄnneren

  1. Natalia Gordienko - Moldova - Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-22.
  2. NDR, Moldau: Arsenium und Natalia Gordienko. www.eurovision.de. Gekuckt de(n) 2021-05-22.
  3. Natalia Gordienko treats us to a 'SUGAR' rush. Eurovision.tv (2021-03-04). Gekuckt de(n) 2021-05-22.
  4. Grand Final of Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-23.