Haaptmenü opmaachen

D'Nana Mouskouri, gebuer den 13. Oktober 1934 zu Chania (Griicheland) als Ioanna Mouschouri, ass eng griichesch Sängerin a Politikerin. Si huet hir Carrière 1958 ugefaangen.

Nana Mouskouri
Nana Mouskouri 2012 05.jpg
Gebuer 13. Oktober 1934
Chania
Nationalitéit Griicheland
Aktivitéit Sänger, Politiker, Lidderschreiwer
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si huet Lëtzebuerg beim Eurovision Song Contest 1963 zu London mam Lidd "À force de prier" vertrueden. Si koum op déi 8. Plaz mat 13 Punkten.[1]

Vun 1994 bis 1999 war si Member vum Europäesche Parlament.

Inhaltsverzeechnes

DiskographieÄnneren

  • Epitaphios (1960)
  • I megales epitichies tis Nana Mouskouri (1961)
  • Ta prota mas tragoudia (1961)
  • Weiße Rosen aus Athen (1961)
  • Greece, Land of Dreams (1962)
  • The Girl from Greece (1962)
  • Roses Blanches de Corfu (1962)
  • Ce Soir à Luna Park (1962)
  • Crois-moi ça durera (1962)
  • Un homme est venu (1963)
  • Au Feu! (1964)
  • À force de prier (1964)
  • Celui que j'aime (1964)
  • Ich Schau Den Weissen Wolken Nach (1964)
  • The Voice of Greece (1964)
  • Chante en Grec (1965)
  • Nana's Choice (1965)
  • Nana Sings (1965)
  • Le Cœur trop tendre (1966)
  • Strasse der hunderttausend Lichter (1966)
  • In Italia (1966)
  • Un Canadien Errant (1967)
  • Un souvenir du congrès (1967)
  • Showboat (1967)
  • Chants de mon pays (1967)
  • Singt Ihre Grossen Erfolge (1967)
  • Le Jour où la Colombe (1967)
  • Nana (1968)
  • What Now My Love (1968)
  • Une soirée avec Nana Mouskouri (1969)
  • Dans le soleil et dans le vent (1969)
  • Over and Over (1969)
  • The Exquisite Nana Mouskouri (1969)
  • Mouskouri International (1969)
  • Verzoekprogramma (1969)
  • Le Tournesol (1970)
  • Turn On the Sun (1970)
  • Bridge Over Troubled Water (1970)
  • Song for Liberty (1970)
  • After Midnight (1971)
  • A Touch of French (1971)
  • Love Story (1971)
  • Pour les enfants (1971)
  • Comme un soleil (1971)
  • A Place in My Heart (1971)
  • Chante la Grèce (1972)
  • Lieder meiner Heimat (1972)
  • Xypna Agapi mou (1972)
  • Une voix... qui vivent du cœur (1972)
  • Spiti mou spitaki mou (1972)
  • Chante Noël (1973)
  • Day is Done (1973)
  • An American Album (1973)
  • Que je sois un ange... (1974)
  • Adieu mes amis (1974)
  • Le temps des cerises (1974)
  • If You Love me (1974)
  • The Magic of Nana Mouskouri (1974)
  • Sieben Schwarze Rosen (1975)
  • Toi qui t'en vas (1975)
  • Träume sind Sterne (1975)
  • At the Albert Hall (1975)
  • Quand tu chantes (1976)
  • Die Welt ist voll Licht (1976)
  • Eine Welt voll Musik (1976)
  • Lieder die mann nie vergisst (1976)
  • Songs of the British Isles (1976)
  • Love Goes On (1976)
  • Quand Tu Chantes (1976)
  • An Evening with Nana Mouskouri (1976)
  • Ein Portrait (1976)
  • La Récréation (1976)
  • Passport (1976)
  • The Three Bells (1976)
  • Une Voix (1976)
  • Alleluia (1977)
  • Glück ist wie ein Schmetterling (1977)
  • Star für Millionen (1977)
  • Geliebt und bewundert (1977)
  • Lieder, die die Liebe schreibt (1978)
  • Nouvelles chansons de la Vieille France (1978)
  • Les Enfants du Pirée (1978)
  • À Paris (1979)
  • Roses & Sunshine (1979)
  • Even Now (1979)
  • Vivre au Soleil (1979)
  • Sing dein Lied (1979)
  • Kinderlieder (1979)
  • Come with Me (1980)
  • Vivre avec toi (1980)
  • Wenn ich träum (1980)
  • Alles Liebe (1981)
  • Je Chante Avec Toi, Liberté (1981)
  • Ballades (1982)
  • Farben (1983)
  • Quand on revient (1983)
  • When I Dream (1983)
  • La Dame de Cœur (1984)
  • Athina (1984)
  • Nana (1984)
  • I endekati entoli (1985)
  • Ma Vérité (1985)
  • Alone (1985)
  • Libertad (1986)
  • Liberdade (1986)
  • Kleine Wahrheiten (1986)
  • Tu m'oublies (1986)
  • Why Worry? (1986)
  • Only Love (1986)
  • Love Me Tender (1987)
  • Con tutto il cuore (1987)
  • Tierra Viva (1987)
  • Du und Ich (1987)
  • Par Amour (1987)
  • Classique (1988)
  • A Voice from the Heart (1988)
  • Taxidotis (1990)
  • Gospel (1990)
  • Am Ziel meiner Reise (1991)
  • Côté Sud - Côté Cœur (1992)
  • Hollywood (1993)
  • Dix mille ans encore (1994)
  • Agapi in'i zoi (1994)
  • Nur ein Lied (1995)
  • Nana Latina (1996)
  • Hommages (1997)
  • Return to Love (1997)
  • The Romance of Nana Mouskouri (1997)
  • Concert for Peace (1998)
  • Chanter la vie (1998)
  • As Time Goes By (1999)
  • The Christmas Album (2000)
  • At Her Very Best (2001)
  • Erinnerungen (2001)
  • Songs the Whole World Loves (2001)
  • Fille du Soleil (2002)
  • Un Bolero Por Favor (2002)
  • Ode to Joy (2002)
  • Ich hab'gelacht, ich hab'geweint (2004)
  • I'll Remember You (2005)
  • Moni Perpato (2006)
  • The Singer (2008)
  • La más completa colección (2009)
  • Nana Mouskouri I (2009)
  • Nana Jazz (2010)
  • My 60's Favourites (2010)
  • Mes Chansons de France (2010)
  • Nana Around the World (2010)
  • Ballads and Love Songs (2010)
  • Nana Country (2010)
  • Nana Mouskouri & Friends - Rendez-vous (2012)

GielercherÄnneren

ReferenzenÄnneren

Um SpaweckÄnneren