Manija

russesch-tadjikesch Sängerin


D'Manija Dalerowna Sangin (op Russesch: Манижа Далеровна Сангин), och bekannt als Manija, gebuer den 8. Juli 1991 zu Duschanbe, ass eng russesch-tadjikesch Sängerin, Komponistin an Aktivistin. Si huet Russland beim Eurovision Song Contest 2021 zu Rotterdam an Holland mam Lidd Russian Woman vertrueden.[1][2] Bei der Finall koum si op déi 9. Plaz mat 204 Punkten.[3]

Manija
Manizha.png
Gebuertsnumm Манижа Далеровна Ҳамроева
Pseudonym Манижа
Gebuer 8. Juli 1991
Duschanbe
Nationalitéit Russland
Aktivitéit Liddermécher, Mënscherechtler
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiscographieÄnneren

AlbumenÄnneren

  • 2017: Manuscript
  • 2018: ЯIAM

EPenÄnneren

  • 2019: Womanizha
  • 2021: Russian Woman Show feat. Кирил Рихтер & OpensoundOrchestra

SinglenÄnneren

  • 2016: I Love Too Much
  • 2016: Little Lady
  • 2016: Sleepy Song (feat. Dima Ustinov)
  • 2017: Устал (I Got Tired)
  • 2017: Hear What I Feel
  • 2017: Изумруд (Emerald)
  • 2018: Любил, как мог (I Loved as Much as I Could)
  • 2018: Мне легко (It's Easy for Me)
  • 2018: Black Swan (feat. Anya Chipovskaya)
  • 2019: Завтрак (Breakfast)
  • 2019: Сейчас дважды не случится (Now Will Not Happen Twice)
  • 2019: Недославянка (Imperfectly Slavic Woman)
  • 2019: Vanya
  • 2020: Человеку нужен человек (A Human Needs a Human)
  • 2020: Начало (The Beginning)
  • 2020: На путь воина встаю (I'm Getting on the Way of Warrior)
  • 2020: Город солнца (The City of Sun)
  • 2021: Про тебя (About You)
  • 2021: Akkulista (feat. Everthe8)
  • 2021: Russian Woman

Kuckt ochÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Manizha – Biller, Videoen oder Audiodateien

ReferenzenÄnneren

  1. Manizha - Russia - Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-07.
  2. Певица Manizha представит Россию на "Евровидении-2021". ТАСС. Gekuckt de(n) 2021-05-07.
  3. Grand Final of Rotterdam 2021. Eurovision.tv. Gekuckt de(n) 2021-05-23.