Kollegah

däitsche Rapper

De Kollegah, gebuer als Felix Martin Andreas Matthias Blume[1], anere Quellen no als Felix Antoine Blume den 3. August 1984 zu Friedberg an Hessen, ass en däitsche Rapper.

Kollegah
Kollegah-2.jpg
Gebuer 3. August 1984
Friedberg
Nationalitéit Däitschland
Educatioun Johannes Gutenberg Universitéit
Aktivitéit Rapper
Wikidata-logo-without-paddings.svg

DiscographieÄnneren

StudiosalbumenÄnneren

  • 2007: Alphagene
  • 2008: Kollegah
  • 2009: Jung, brutal, gutaussehend (mam Farid Bang)
  • 2011: Bossaura
  • 2013: Jung, brutal, gutaussehend 2 (mam Farid Bang)
  • 2014: King
  • 2015: Zuhältertape Volume 4
  • 2016: Imperator
  • 2017: Jung, brutal, gutaussehend 3 (mam Farid Bang)
  • 2018: Platin war gestern (mam Farid Bang)
  • 2018: Monument
  • 2019: Alphagene II
  • 2021: Natural Born Killas (mam Asche)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Kollegah – Biller, Videoen oder Audiodateien

ReferenzenÄnneren

  1. sou um Meldeamt vun der Verbandsgemeindeverwaltung Stromberg agedroen